Friday, 12 July 2013

--> broken heart !!!

hye all, hmm ptg nie ina nk luahkn sgale2 yg pedih dn saket dlam aty nie ! hmm, ina x tau lh knpe dgan family ina nie ! rse mcm x bhgia ! rse mcam nk mati pon ade ! saket hati ina nie x de spe yg tau !! smua nye asyik nk marah aku ! nk tengking aku ! nk blas dndam kt aku ! iri aty kt aku !! smua yg negatif untk aku ! aku rse mcam dh gve up gile !! ape yg aku buat smuanye sala !! smuanye salah di mata dye org ! aku rse aku mcam x wujud kt uma nie ! aku ade ke , aku x de ke same je !! smua org dlam uma nie nk cri psal ngn aku ! dh lh x de sorg pon yg nk bimbing aku !! rse mcam nk mati je !! saket aty sgd kowt !! mak aku tau nk marah aku je ! bpak aku x indah kn aku ! yg si raihan tu mcam dh x mgaku adik je ! saket aty kowt !! aku dh x de spe lh kt dlam uma nie ! stop buat aku terseksa !! pnat wey tiap2 ary nanges cm nie ! x de spe nk amek tau ! aku luahkn kt myrul n ungku je ! tu pon dye org x bole nk bntu aku !! aku dh gve up gile !!! feel likeee... hmmmm i want dieeeee !!!!!! 

Wednesday, 19 June 2013

--> life ? hmmmm

hye all readers ! now ina nk luahkn sgale2 prasaan yg terbuku dlam aty ina nie, actlie ina skrang kt rumah sorg, x de sspe lgi, sume kluar, ina amek ksempatan untuk bukak blog n luah kan sgale2 nye.. hmm ina stress gile ! tension sgt ! sume org yg ade depan mata ina mesti buat hal !!! tension gile k ! family, kwan, n smua lh !! stresss k ><
now ina nk mula story ina tntang kwan, yesss !! ina ade sorang kwan yg ina syg! nme dye asma.. hmm ina x tau lh knpe dgan dye tu, ina stress tgok prgai dye, ina pn x tau ape mslah dye, ape yg dye nk !! ina x tauu !! dye nie selfish siket, ina geram tgok prgai dye, dye cube jge ati dye, dye buat ina mcm nie !! stress kowt !! dye cari ina bile perlu, u know what? bile dye ade dgan geng2 dye, dye abaikan ina, sgop x btegor dgan ina ! what thee ?? lupe kwan kn ?? bile dye x de kwan, mule lh dye terhegeh2 cri ina, tau pulak nk cri aku!! urgh geram seyh ! dye lupe ape yg aku dh buat demi dye, dye lupe pengorbanan aku kt dye, dye lupe smuanyee !! dye x pernah hargai aku sbgai kwan dye !! lyak ke aku dpat kwan yg PENTINGKAN DIRI SENDRI N LUPE KWAN ? lyak ke ?? eh ?! aku x minat lh nk gado2 nie, aku pon suke kwan rmai2, tpi jge lh siket haty org !! urghh !!
next ? psal family, oke nie lgi stress !! ina x tau lh knpe smua yg ade dlam uma nie, smua ckap mcm nk gado, tengking org sane sini, aku bingit kowt ! aku x tau lh knpe stress gile ! bile ckap dgan aku mesti nk mara2, ape yg aku buat smua x kne, aku pon ade prasaan lh sey! smua nk bela kakak2 aku tu, ape yg aku buat smua sala. x pnah ade sorang pon yg sudi dgar luahan ati aku ! x de sorang pon nk amek berat tntang aku, smuanye tau nk mara aku, tengking aku ! x de sorang pon yg teman aku bile aku sedih ! aku cube jadi adik n ank yg baik, aku cube nk respect akk2 aku n parent aku, tpi dye org asyik nk mara aku je, aku stress kowt ! pnat lh tiap2 ari asyik nanges mcm nie je.. aku x tau lh nk ckap ape lgi, terpakse tadah tlinga , n buat je ape yg aku mampu.. hmm jgan tnye knpe lpas nie aku suke brdiam diri.. hmm
last ? hmm myrul ? oke ina x nk crite pnjg2 psal dye, juz nk bgtau yg ina dh bhgia dgan dye, ina sgop sahut cbaran n dugaan demi dye. now ina dh jrang contact dye, sbb dye nk study, ina mlas nk kcau dye study. now ina dh x kesah dh ape yg terjadi dlam relay ina nie, ape yg ina bole buat, ina buat, ape yg ina bole mmpertahankan, ina pertahankan, tpi klau ina dh x sgop, ina juz diam kn diri n simpan sgale2 nyer dlam hati.. hmm ina dh mlas nk tegur ksilapan dye, klau dye btol2 syg ina, dye akn cube jge ina, ina sntiase akn pike positif tntang dye.. ina akn cube jge dye.. tpi ina kcewe n sedih siket kt myrul nie, kekadang dye x de bile ina perlu kn dye, dye x de brsme ina bile ina sedih.. hmm what ever ! small metter~ 
ina rse smpai sini je kowt ina nk luahkan, ina dh pnat nanges ! esok skola ! huhu, bbye all *kesat air mata*

Monday, 10 June 2013

--> u make me stressssss

Hye readers, hmm kali nie ina nk luahkn sgale2 nye, hmm smua saket !! saket hati saket jantung saket mcam2 lh ! urghh ! stress !! ina x tau lh knpe dgan family ina, ape yg ina buat smua nyer sala, ape yg ina buat smua x btol ! siket siket petik nme aku, siket siket petik nme aku, aku nak rest pun x boleh, petik lgi nme aku ! urghh ! x de spe kowt tau ape yg ade dlam aty aku, x de spe kowt yg tau prasaan aku mcam mne ! ape sje yg aku buat  msti salah ! urghh tensionnnn siaaaaaaaaaaa ><  
stress kowt hari2 mcam nie ! aku x tau dh nk buat ape lgi ! penat sey tiap2 mlam asik nk nanges je ! x de spe yg nk amek tau psal aku ! x de sorg pun yg sudi tnya aku 'oke or x' hmmm , saba je seyh.. ape yg akk2 aku buat smua x de msalah, turn aku ? urghh ! aku nk buat ape lgi siaa biar btol di mata dye org !! >< 
aku lbey rela skola kowt drpda dokh uma nie ! tensionn :( 
x de spe ke yg bole tolong aku ? bantu aku ? mne org di skeliling aku ?? hmm aku pnat lh, aku nk study pun dh x de mud :( hmmm ckop lh dera aku, hmm siriesly aku dh lme sbar !! 




Friday, 26 April 2013

--> I'M HAPPY WITH YOU




heyy all ! assalamualaikum.. huhu , bertemu lgi kite hari ini , hehehe , actlie ina tgah bosan bru blek skola , so , ina ade idea , nk update blog nie , hehe , ina pun dh lame x update bnde2 yg apy , slame nie ina update bnde2 yg sad2 je.. huhu , kali nie ina nk crite yg apy2 pulak... huhu, ina nk bgtau korg , yg ina skrg dh epy dgan myrul ! hahaha... ina dh bhagia dgan dye... hehe , biar pun bnyak msalah , tpi bgi ina smua masalah akan setel jika kite slesai kn dgan care yg betul.. kn ? kn ? hehe , u all nk tau x ? myrul dh ade adek angkt baru ! huhu , ina ? ine dh crite kt korg blom ? dh rase nyer , tpi x pea lh , ina saje nk bgtau u oll... huhu korg nk kenal x spe adek angkat baru myrul tuh? oke dye kwan sekelas dgan ina , nme dye Akmal Nabila , dye nie oke2 lh jgak , tpi ina jujur , yg ina senarnye x de lh suke sgt dgan dye , sbb dye nie boleh tahan gedik jgak ! huhu , dye menggedik dgan myrul woiii !! haha , ina sabar je , ina fkir dye kwan ina je , klau x dh lame ina sound , huhu , bukan dgan myrul sorg je dye menggedik , dgan laki laen pon dye menggatal ! haha , ina mlas nk story psal dye , hahaha baek2 mud oke , jadi x oke krang ! hahaha , next ? hmm ? ina nk crite ape lgi ek ? crite psal myrul ? huhu , ina syg dye sesgd ! hikhik , trlalu syg dye ! ina pun x tau lh , dye tau ina syg dye or x... huhu , tpi skrg dye kn manje sgd ! manje n ngengade ! aww <3 ina suke bile dye manje , nmpak omel je ! hahaha , meltingg woiii ! hahaha , ina tau dye sorok kn sgale ksedihan dlam senyumn dye.. ina cube untok jdi yg trbaik untok dye ! huhu , ina syg dye ketat2 ! lgi nk crite ape ek ? hmm bosan lh ary nie ! hmm , smpai sni je kowt story ina , nnty ade story hot , ina luah kn lgi dkat blog nie ! ina pnat , ngantok ! nk tdo ! hehehe... bbye all , see u next time ;)




NSR LOVE MAA

Saturday, 13 April 2013

Satu Senyuman Boleh Sembunyikan 101 Kesedihan

Fuhhh fuhhh... Assalamualaikum readers ! dh lame ina x update blog nie kn ? smpai brdebu debu... haha , ina online gune phone lh skrg , dh jarang online gune lappy nie... u all sehad ? ohokk ohokkk ! maaf ! ina bru baek demam senarnyer ! hehe...
ina nk citer psal myrul senarnyer , korg nk tau sesuatu x ? oke mey rapad rapad mey ! huhu :* 
hmm , actlie smalam Anni aku dgan myrul yg ke 6 bulan (11.4.2013) , ina sempat bgi dye present , sbb dye ade perlawanan olahraga dekat stadium... yeah ? korg nk tau sesuatu x ? ade Someone suka myrul n someone nk hancur kn relay kite org ! haha , laka laka je lh dye org nie.. pelik pelik jea... mcm x bole tgok org bhgia , ade jea yg nk kcau _|_ nseb baek aku bole sabar ! haha -OO-
pda mse yg same , lpas skola ina lpak dkat skola smpai petang with akk ina , myrul n mizan... time tuh x tau nk buad ape.. then budak2 bola jaring nk maen bola jaring x cukop org , coach pon offer lh myrul maen... sblom myrul nk maen , dye bgi lh phone n dompet dye kt aku , dye suoh pegang kn... aku ape lgi ? spotcheck lerr ! hahaha. mcam2 aku check smpai ke lubang cacing... WOWW !! mcam2 aku jumpe ! haha , hati dh pnass , tpi x puas nk check , aku check lgi smpai lebam ! bhahahaha , mcam2 ade weyhh ! x pe x pe , ina juz diam kn jea , ina skrg dh mlaz nk gado2 ngn dye lgi... lpas dye habes maen bola jaring , ina cube untok smile dpan dye ! yeahh ! sgale2 nyer ina sembunyikan dlam senyuman ina... biar lh dye x tau ,biar lh dye fikir2 kn sndri ape yg dye buad , klau btol dye syg kn ina , klau betol dye cinta kn ina,, dye akn buad ape saje yg terbaek untok ina... stiap ape yg ade dlam phone n dompet dye pasti ade hikmah.. now ina dh mlas nk kongkong dye , sendri buad sendri mao igd ! 
ina bukan x syg dye lgi , ina cume dh mlaz nk tego dye ... klau ina tego dye smpai brbuih mulot , tpi dye still buad bnde yg same , x gune jugak ina tego dye ... so better ina diam kn diri... sbenarnye ina x nk dye stress sbb tahon nie dye nk amek PMR... yeah PMR CANDIDATE ! sebot jea PMR , tpi blajar mcm x blajar... haiss~ klau dye nk brjaya , dye tau ape yg dye nk buad... ina x bole tolong dye sgd , sbb bile ina tego dye , dye x nk buad... hmm , terserlah awk lh... sye ingat kn awk jerr...
next , hmmm ina nk crite ape lgi eak ? oh yeah !? myrul skrg dh mnje n ngengade ngn aku ... huhu . dye buad aku lbih syg kt dye , tpi hmm ina x tau lh knpe ina asyik trfikir bnde yg burok2... hmm ia x tau lh knpe dgan otak ina nie , korg nk tau x ape yg in fikir kn ?! hmm , amat menyedih kn ! ina rse myrul mcm x syg ina... hmm im so soryy ! ina x tau lh knpe ina bole ckap mcm nie... semakin lame ina knal dye , semakin brubah prgai dye , sometimes ina trfikir yg dye seolah2 pagi ina harapan palsu... ina tgok prgai dye mcm , dye ade simpan something yg ina x tau... hmm ina x tau lh knpe dgan ina nie... sejak 2 3 hari nie , ina asyik terfikir bnde yg bukan2 jea... hmm myrul mcm dh x syg ina... hmm ina x dpat bayang kn klau idop ina tanpa dye... ina syg dye sgad ! ina x bole lpas kn dye sbb ina trlalu cinta kn dye , tpi dye mcm nk x nk je bgi perhatian dkat ina. dye seolah olah trpakse lyan ina... hmm im so soryy myrull !! slame nie ina pendam smua prasaan ! ina x nk kcewakn myrul , n ina x nk myrul tau yg ina sntiase sedih... ina tau myrul syg kn ina , ina pon trlalu syg kn myrul... ina x tau knpe ina bole ckap mcm nie n fikirkn bukan2... ina ckap mcm nie sbb mcam2 bukti ina nmpak... ina diam kn jea... hmm 
mulai hari nie , ina mula nk brubah jadi yg trbaek untok sume org , ina sedar slame nie ina bnyak buad sala dgan sume org , ina harap lpas nie sume nyer akan jadi lebih baek ! ina cume nk bgtau yg ina btol2 sygkn myrul , ina terlalu cintakan dye... klau bole stiap mse ina nk brsame family ina n myrul ! tanpa dye org , siape lah ina... 
myrul ? ina cume nk mntak maaf atas sgale prbuatan ina... ina bnyak buad sala dgan myrul , ina cube jadi yg trbaik untok myrul. ina sygkan myrul sgd ! ina arap lpas nie kite akn hdop bhgia ! 



dear Amirul, only u in my heart ! i always need u ! my life is incomplete without u ! pliss be mine forever !! INeedLoveMissYouhSoMuch 


Friday, 28 December 2012

--> sadlife :'(

hye dear readers blogger , ina x tau lh knpe dgan ary nie , ina asyik moody jea... msalah kliling pinggang... hmm , actlie , i'm not feeling well... dh 3 ary , ina dmam slsema n batuk2... myrul ? dye ape tau... hmmm ( :'( )

oh yeah ! myrul ? hmm , ina x tau lh nk ckap ape ngn dye , ina rse dye mcm dh x syg ina ( :'( ) dye dh x hrau kn ina , hmmm... dye asyik brkepit jea dgan AKK ANGKD KESAYANGAN dye tuh... dye buad ina mcm tunggul ! mcm x de prasaan... bile akk angkd dye onl , bole pulak dye tego... bile aku onl ? haprakkkk ! say 'hi' pon x de... bile akk angkd dye txt dye , bole pulak dye repl , bile txt dgan aku ? haprakkkkk ! mcm nk x nk jea ! see ? dh x syg aku kn ? huh!~ dye IM ngn akk angkd dye , siap br'SAYANG'2 lgi... dye buad aku mcm tunggul tau.. dye buad aku mcm ank patung yg x de prasaan tuh ! erhhh !~ tension !!!! 

betol lh ckap aku slame nie , dye mmg  dh x hrau kn aku , bg dye , aku dh x pntg ! hmm , mybe , dye dh x syg aku (:'( ) ... aku bnci AKK ANGKAD dye tuh !!!!!!! ( >.< ) bole pulak dye CURANG blakang aku ! BENCIII ! BENCII ! BENCIIIIII !!!! ( >.< )

actlie , smalam kite org gado... siape yg x naek angin kn , dye br'SAYANG'2 dgan org laen ! spe yg x mara ? spe yg x jelez ? ina update status bnyak2 , tau plak dye trase kn ! dye dh tau ina mrajok , x de mud , dye x tego lgsg pon ! x de usaha pon nk pujok ina ! smpai satu mse , ina dh geram sgad ! ina tego dye , ina mara dye ! awk nk mara sye ? sila kn !!! sume sala awkkk ! ye ! mmg sala awk !!! klau myrul syang kn ina , dye x akn mlyan pgai akk angkd dye tuh n dye pasty akn amek berat tntg ina , nie ? haprakkk ! tego pon x de lgi lh nk pujok ina ?! see ? mmg dye dh x syg ina kn ?? dye rse mcm dye x salah lgsg ! dye xz rse srba salah lgsg ! huh !~ 

ina x tahan lh dgan prgai myrul ! dye dh brubah sgad ! ina x tau lh mcm mne taon dpan , nie ina blom pndh skola , klau dh pndh skola , ina x tau lh dye maen kayu 3 ke 4 ke 5 ke... hmm  ( :'( ) sedey k ! actlie , ina buad suprised kt dye org , ina ckap ina pndah skola.. hmm , x tau plak bole jdi mcm nie... hmm

untong lh couple2 kt luar sne , sume nyer sweet2 , romantik2... ina ? hmm , x abes2 gado ( :'( ) sedey k sedey... hmm , ina syg kn myrul , tpi dye ? ina x tau lh dye syg kn ina lgi or x : ( :'( ) ina dh bnyak brsaba ngn dye... ina tau , stiap hubungn pasty ade cbaran ,,, nver mine , ina sgop sahut cbran tuh slagi ina mmpu... 

ina nk myrul tau , yg ina still syg kn myrul ( :') ) biar lh ina nanges tnpa pngetahuan dye... wlau ina mara dye mcm mne skali pon , ina tetap syg dye ! mara itu tnde nyer syg kn ?? ( :') ) ina tau , msty myrul tension , coz ina asyik mara dye jea... hmm . ina buad sume nie bkan sbb suke2... ina buad sume nie sbb ina syg kn dye , ina nk jge relate kte ... tpi dye yg mcm endah x endah jea dgan prbuatn ina... dye mcm x mnyesal... hmm 

ina arap , lpas nie hbungn ina lbey rapad , biar lh ina brdiam dri sketika , mybe dye perlu tang kn fikiran , mybe dye perlu kn mse... hmmm , ina arap sgad , dye dpad bgi prhatian dkad ina dgan baek , ina arap dye dpad jge ina dgan baek ... ina tau , stiap org prnah buad ksilpan ! pape pon , ina still syg kn dye ! ina jnji , ina akn jge relate kite...

bie , iMissYouhSoMuch ! iLoveYouhSoMuch ! iNeedYouh !! :') 




Wednesday, 26 December 2012


Dye Kekasih Saya Dan Dye Milik Saya 

iMissLoveNeedYouhSoMuch  <3